Länkar till din webbplats hjälper din SEO Ranking

Länkar till din webbplats hjälper din SEO Ranking

Länkar till din webbplats hjälper din SEO Ranking

Att få Länkar till din webbplats hjälper din SEO Ranking. Det finns emellertid en stor skillnad mellan en länk som säger “Klicka här” och “SEO Tutorials”. En annan viktig skillnad på webbplatser som länkar till din är kvaliteten på dessa webbplatser. Om du har en webbplats med en PageRank av 8 som länkar till dig, är det vanligtvis bättre än en webbplats med en PageRank av 2 som länkar till dig. Ändå är det vanligtvis en utmärkt fördel att ha en massa backlinks för din webbplats SEO.

Länkkvalitet för SEO

Den viktigaste metriska av alla länkar är utan tvekan kvaliteten på webbplatsen som länkar till din webbplats. Om en sida som har en PageRank av 8 länkar till dig, är det ungefär som alla de webbplatser som länkar till den här sidan delar också delvis till dig. Kom ihåg, länkar är popularitetskampanjen på webben. Popularitet är ett sätt att förbättra din auktoritet för sökmotorer, vilket gör att du rankar högre i sökresultaten. Jag säger inte att de små PageRank 1-webbplatserna inte är användbara eftersom de verkligen är viktiga. Dock är PageRank 8-länken mycket mer fördelaktig för din webbplatss SEO. Nu kanske du tänker på att 8 PageRank 1-webbplatser skulle motsvara en PageRank 8-länk, men det fungerar inte riktigt så. Det är mer exponentiellt än multiplikation, men det är självklart allt spekulation.

Länk Text

En annan mycket viktig del av en länk till din webbplats är texten i den länken. Om den länken har texten “Klicka här”, är det förmodligen inte ett sökord som du vill rangordna högt i sökresultaten. Det kanske inte ligger din makt vad de andra webbplatserna bestämmer att skriva i sina länkar som länkar till din webbplats. Men om du har befogenhet att ändra länktexten, skriv textens innehåll med användbara nyckelord som är relevanta för din webbplats. Det är också värt att nämna att ankaretiketten kan ha en “titel” -attributet. Du är förmodligen bekant med det här attributet. När du sveper över ett HTML-element så poppar en ny text upp som visar upp en form av förklaring, det är titel-attributen. Sökmotorer bryr sig också om texten inom den här attributet, men du bör inte använda samma text som finns i ankaretiketten.

Antal Länkar

Jag har skrivit att en sida med en högre PageRank är värt mycket mer än många med en lägre PageRank, det mycket viktigt med en mängd olika domäner som länkar till dig. Sökmotorer gillar det när många sidor “röstar” för dig genom att länka till dig. Så, att bara ha en stor PageRank-webbplats som länkar till dig kommer inte att vara värt en hel del om ingen annan länkar till dig. Variation är den bästa metoden för din länkstrategi. Du behöver en anständig mängd länkar och några ansedda länkar för att hjälpa din webbplats SEO. Det är viktigt att nämna att jag bara är en webbutvecklare och jag arbetar inte för sökmotorerna, jag presenterar bara mina bästa idéer för att bygga kraftfulla länkar. Det finns dock så många variabler i den deduktiva ekvationen för länkar, så försök experimentera med dem och se vad som fungerar bäst för dig.

Interna Länkar

Nu när jag har nämnt de tre huvudkomponenterna i att skiva en “stark” länk, låt oss tänka på hur man använder interna länkar för att göra samma sak. Anseende skiljer sig mellan olika sidor på din webbplats, vilket innebär att du kan utnyttja de starka sidorna för att hjälpa till att stödja de svaga sidorna. Men det kan också förstöra dina starkare sidor och få dem att komma längre ner i sökresultaten. Oavsett vad du bestämmer dig för att kontrollera din PageRank genom dina sidor, se till att du använder beskrivande och relevant text när du länkar till dina interna sidor. Detta inkluderar titel-taggen och ankarinnehållet. Interna länkar får inte tillräckligt med krediter längre, men jag är positiv att deras betydelse är väl värt din tid. Visst är externa länkar till din webbplats värt din tid. Nå framgång och bygga starka länkar.

Referenser & Mer att läsa

Sökmotoroptimering
Sliders är dåliga för SEO
8 Outdated SEO Strategies to Stop Using Right Away

Här är du!

Länkar till din webbplats hjälper till med din SEO Ranking

Kom ihåg Länkar till din webbplats hjälper till med din SEO Ranking

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top