Varför ska man uppdatera WordPress, plugins och teman?

För att öka säkerheten!

Varför ska man uppdatera WordPress plugins och teman? Nedan hittar du du några Q&A angående detta!

Webb applikationer som WordPress är programvara, dessa måste uppdateras precis som att du uppdaterar ditt operativsystem (Windows eller Mac OS), applikationer, smartphone-appar o.s.v. Låt oss titta närmare på varför.

Q: Varför ska jag uppdatera WordPress, plugins och teman? A: För att öka säkerheten och åtgärda sårbarheten.

Uppdateringar av WordPress-kärnfiler, plugins (tillägg) och teman ökar ofta säkerheten genom att fixar sårbarheter och hindrar att det går att hacka sidan för tillfället. Uppdatera för att minska risken för att din webbplats hackas eller komprometteras.

När experter talar om WordPress-säkerhet, är en av de första sakerna de nämner är om uppdateringar är installerade på webbplatsen?  Hackare och andra skadliga individer tittar på release-anteckningarna. Så snart de får veta om en sårbarhet börjar de utnyttja den. Så du måste uppdatera så snart som möjligt för att minska den tid som din webbplats är sårbar.

För ett senare exempel, se WordPress 3.5.2 tillkännagivandet, som säger,

Detta är en säkerhetsrelease för alla tidigare versioner och vi uppmanar dig starkt att uppdatera dina webbplatser omedelbart. WordPress säkerhetsgrupp löste sju säkerhetsproblem, och denna version innehåller också ytterligare säkerhetshårdning.

Q: Hur fixar jag buggar & sårbarhet? A: Genom att uppdatera

Uppdateringar av WordPress-kärnfiler, plugins och teman fixar ofta buggar som upptäcktes i tidigare versioner. Uppdatera för att få den uppdaterade versionen!

Q: Hur lägger jag till nya funktioner och funktionalitet? A: Genom att uppdatera

Uppdateringar av WordPress-kärnan, plugins och teman lägger ofta till nya funktioner och funktionalitet . Uppdatera för att dra nytta av dem!

Q: Hur uppdaterar jag WordPress Core filer? A: Komplicerad fråga

WordPress gör det ganska enkelt att uppdatera . Du kommer att se aviseringar när du loggar in på din webbplats. Om du inte loggar in dagligen, bör du installera ett plugin som skickar e-post för att notifiera om att det finns uppdateringar på din webbplats. WP Updates Notifier är ett ex. på plugin.

Granska dina plugins och teman och ta bort de du inte använder. Generellt sett, ju färre kod du har på din webbplats, desto färre platser finns det för hackare att komma in.

Lämna WordPress uppdateringar till experterna

Alla vill inte bli besvärade med att uppdatera webbplatsen. Att installera uppdateringar och hantera annat underhåll för webbplatsen kan vara överväldigande. Det behöver det inte vara. Låt oss ta hand om din webbplats så att du kan ta hand om ditt företag.

Scroll to Top